Najnovije

"Idioti izviždali Đokovića!" Čuveni britanski list žestoko udario na svoje zbog Novaka!

Novak Đoković se u petak pobedom nad Lorencom Musetijem plasirao u finale Vimbldona, a na putu ka svom desetom finalu na londonskom grend slemu imao je i nekoliko "okršaja" sa navijačima na tribinama.

Dok su neki skritikovali Đokovićevu interakciju sa navijačima, drugi su pak osudili način na koji su se gledaoci poneli prema najvećem teniseru svih vremena.

Poznati tabloid "The Sun" stao je u Novakovu zaštitu, prekorivši gledaoce koji su pokazali veliko nepoštovanje prema srpskom asu. U tekstu pod naslovom "Novak Đoković izviždan od idiota", britanski novinari udarili su na onaj nepristojni deo publike na Vimbldonu.

Kada je Đoković "svirao“ violinu tokom meča, neki posmatrači su ga izviždali, iako nije bilo jasno da li je reakcija bila iskrena ili ironična. U svakom slučaju, Đoković je delovao kao da je to uzeo u dobrom duhu, smejući se pre nego što je dao palac gore i iskreno se osmehnuvši dok se vraćao na svoje mesto - navodi se, između ostalog, u tekstu.

U tekstu se navodi da je čak i DŽon Mekinro takođe ostao šokiran ponašanjem dela navijača, te da je Novak naizmenično na ratovao sa Runeom na terenu, te sa navijačima na tribinama.

Više nema tajni! Otkriven nemački plan vojne ofanzive na Rusiju! Hoće da prave logore!

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA