Najnovije

NOVAK UBEDIO I NAJVEĆEG HEJTERA NA SVETU! Amerikanac se promenio - sad se divi Srbinu!

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u deseto vimbldonsko finale, a na travi u Londonu će protiv Karlosa Alkaraza igrati za osmu titulu. Ukoliko je osvoji nadmašiće Margaret Kort sa kojom trenutno deli prvo mesto po broju grend slem trofeja u singl konkurenciji (24), a izjednačiće se sa Rodžerom Federerom koji već ima osam pehara sa najprestižnijeg turnira. Ni tu nije kraj podvizima srpskog asa...

Novak Đoković se pobedom nad Lorencom Musetijemplasirao u svoje 37. grend slem finale, po čemu je apsolutni rekorder u istoriji muškog tenisa. NJegovi najveći rivali nisu mu ni blizu u tom parametru, a koliko je uspešan morao je da primeti i najveći hejter. Američki novinar Ben Rotenberg, koji je poznat po kritikovanju Đokovića, sada je morao da skine kapu.

"Novak Đoković je uspeo da se plasira u svoje 37. grend slem finale, što je tako mnogo! Niko nije bio ovako dobar u tenisu toliko dugo", napisao je rotenberg na društvenoj mreži "X". Ovakva njegova reakcija iznenadila je pratioce, ali zapravo Ben nije ništa pogrešio - Novak ima impresivan niz uspešnih godina na najvećim svetskim turnirima.

Amerikanac kojeg čitav svet zna kao jednog od najvećih kritičara najboljeg tenisera ikada u poslednje vreme je malo spustio loptu. Lepe reči o Novaku imao je i tokom Rolan Garosa, kada je Đoković povređen uspeo da pobedi Franciska Serundola. "Nikada ne pretpostavljam da će Đoković izgubiti meč u pet setova, sve dok ne vidim situaciju u kojoj protivnik ima meč loptu a njegov udarac ide u aut ili u mrežu. Čak i tada je možda prerano", napisao je Ben Rotenberg na svom "X" profilu.

Te reči su navijači Novaka Đokovića shvatili kao veliki kompliment na račun borbenosti najboljeg tenisera svih vremena! Ipak, priča u Parizu nije imala srećan kraj - povreda koju je Novak zadobio tokom meča protiv Argentinca Serundola bila je teža nego što se očekivalo, pa je morao da dodatne preglede i na operaciju meniskusa. Samo nekoliko nedelja je pauzirao, a mesec dana kasnije već je u nestvarno dobroj formi - igra finale Vimbldona i sprema se za pohod na zlato sa Olimpijskih igara.

Poljska se sprema za rat

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA