Najnovije

ODREĐEN DATUM RATA SA RUSIJOM: General Guruljov objasnio stvarni ishod NATO samita

General Guruljov je procenio stvarne ishode NATO samita u SAD-u. „Rečeno je da se, pripremaju za veliki rat sa Rusijom otprilike 2029-2030. godine,“ ukazao je vojskovođa.

U SAD-u je završen jubilarni NATO samit. Ishode ovog događaja za Carigrad je procenio poslanik Državne dume, general-pukovnik u penziji Andrej Guruljov.

Prema njegovom mišljenju, procenjujući ishode samita, treba gledati ne na napade na Rusiju, već na ono što se iza njih krije.

General Guruljov je ukazao da svi sada govore kako NATO pokušava da potčini Rusiju. Ali kada je u istoriji bilo drugačije, postavlja retoričko pitanje vojskovođa.

NATO blok je i stvoren da bi potčinio Rusiju, da bi nam naneo strateški poraz. Ti pokušaji traju prilično dugo – od 1949. godine. Tu nema ništa novo, rekao je Andrej Guruljov u programu Carigrada.

Zato glavni stvarni ishod NATO samita u SAD-u, prema mišljenju generala, leži u tome što je najavljena priprema za razmeštanje kapaciteta vojno-industrijskog kompleksa Sjedinjenih Američkih Država.

Dakle, kao što je rečeno, pripremaju se za veliki rat sa Rusijom otprilike 2029-2030. godine, objasnio je Andrej Guruljov.

On je dodao da je de facto Vašington dao do znanja da će njegov vojno-industrijski kompleks u narednih pet godina biti obezbeđen narudžbinama.

Pritom je general uverio da NATO ozbiljno greši ako misli da Rusija neće imati dovoljno resursa za vojno suprotstavljanje Zapadu.

Tako, u SAD-u smatraju da je u Rusiji već pokrenuta proizvodnja granata i oružja po ratnim uslovima.

Međutim, prema rečima generala Guruljova, trenutna proizvodnja odgovara samo potrebama specijalne vojne operacije, a u slučaju uvođenja ratnog stanja ta proizvodnja može biti višestruko povećana.

Više nema tajni! Otkriven nemački plan vojne ofanzive na Rusiju! Hoće da prave logore!

Izvor: Webtribune

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA