Najnovije

Vučić: Nadam se da će ludilo mržnje u svetu da prestane, želim Trampu brz oporavak

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Kairu izrazio zabrinutost zbog napada na Donalda Trampa i poručio da se nada da će to ludilo mržnje koje se širi svuda po svetu da prestane i poželeo Trampu brz oporavak.

"Želeo bih još jednom da izrazim zabrinutost zbog užasnih događaja koji su se zbili noćas u SAD, pokušaj atentata na bivšeg predsednika i što je još važnije predsedničkog kandidata Donalda Trampa. Želim mu dobro zdravlje i brz oporavak", rekao je Vučić novinarima posle sastanka u Kairu sa poglavarom Koptske pravoslavne crkve i patrijarhom Aleksandrijskim Tavadrosom II.

Vučić je rekao da se nada da će prestati to ludilo mržnje koje se širi svetom i da će, kako je rekao, postojati veće poštovanje.

"I da će biti manje agresije posebno od onih koji uvek drugima prebacuju da su agresivni a najčešće baš sa te strane dolaze napadi. Verujem u snagu američkog naroda da sve ovo prevaziđe i uverenje da ćemo i mi u Srbiji uspeti da sačuvamo razum i da razumemo koliko je mir važan i koliko je stabilnost važna i da guramo zemlju napred", naglasio je Vučić.

"JA MRZIM REPUBLIKANCE, MRZIM TRAMPA" Pojavio se snimak atentatora (VIDEO)

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA