Najnovije

PIKSI ISPROZIVAO TADIĆA! Potpuno nepotreban komenatar, a ovo znači kraj kapitenove ere

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković posmatrao je finale Evropskog prvenstva u kom je Španija savladala Englesku sa 2:1. Imao je i razlog jer je novi vladar kontinenta 5. septembra prvi rival Srbije u novom izdanju Lige nacija.

Stojković je sumirao utiske za sajt FSS, a jedna njegova izjava se posebno izdvaja. Deluje da je odapeo strelu i to otrovnu prema Dušanu Tadiću. Poznato je da je kapiten bio nezadovoljan tretmanom na turniru u Nemačkoj, pa je čak izjavio i da je najbolji i najspremniji igrač među “orlovima”. Zato deluje da se selektor ovim rečima obratio direktno njemu, uzimajući u obzir ponašanje kapitena Španije Alvara Morate i kapitena Engleske Harija Kejna tokom finala.

– Meni je još jedan detalj sa sinoćnje utakmice ostavio jak utisak, a to je izlazak iz igre Kejna i Morate. Dva kapitena, dva lidera svojih reprezentacija. Nijedan gest, ni najmanja reakcija koja bi narušila duh u ekipi. Odlaze na klupu, pružaju podršku. To su stvari na kojima svi moramo da učimo. Nema sujete i prevelikog ega, svi su su službi kolektiva i pobeda je svima zajednički cilj – poručio je Stojković.

Mogu li Tadić i on ponovo zajedno da sarađuju? Deluje da će to da bude teška priča… Saznaćemo vrlo brzo.

AKTIVIRANA DETONACIJA NA MARAKANI! U Crvenu zvezdu stiže miljenik…

Izvor: www.maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA