Najnovije

Bajden za vikend odustaje od kandidature?

Čak je bivša predsednica Predstavničkog doma Nensi Pelosi rekla Bajdenu da bi mogao da uništi šanse demokrata da se vrate u Kongres.

Aktuelni predsednik SAD DŽozef Bajden odustaće od predsedničke trke tokom vikenda, objavio je "Aksios", pozivajući se na nekoliko članova Demokratske partije.

Kako navodi ovaj sajt, sve je veći pritisak lidera partijskih organa i bliskih prijatelja Bajdena koji će ga ubediti od daljeg učešća u predsedničkim izborima.

Podsetimo, Bajden je trenutno zaražen virusom korona i nalazi se u izolaciji.

Kako navode članovi njegove stranke, Bajden se pomirio sa sve većim pritiskom, anketama koje pokazuju njegov loš rejting i neodrživim nadzorom koji onemogućava nastavak njegove kampanje.

"Predsedniku je rečeno da bi, ako ostane, bivši predsednik Tramp mogao da pobedi ubedljivo i da u novembru zbriše Bajdenovo nasleđe i nade demokrata", navodi "Aksios".

Juče je agencija AP objavila anketu čiji rezultati pokazuju da skoro dve trećine demokrata želi da se Bjaden povuče iz predsedničke trke.

Čak je bivša predsednica Predstavničkog doma Nensi Pelosi rekla Bajdenu da bi mogao da uništi šanse demokrata da se vrate u Kongres.

Bivši predsednik SAD Barak Obama opredelio se za "glasno ćutanje", dok njegovi bivši pomoćnici javno kritikuju Bajdena. Isto rade i Klintonovi.

„Nenadoknadiva šteta za život i zdravlje ljudi“: Nestorović traži da se zaustavi projekat „Jadar“

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA