Najnovije

DAČIĆ: Likvidiran ubica policajca

Pripadnici policije likvidirali su ga u okolini Loznice.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica policajca Nikole Krsmanovića.

"Pripadnici policije likvidirali su u okolini Loznice ubicu policajca",  izjavio je Dačić, a saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Resorni ministar uputio se na lice mesta.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova od srede uveče intenzivno su tragali za Fatonom Hajrizijem, koji se sumnjiči da je 17. jula u večernjim satima u Lipničkom Šoru usmrtio policijskog službenika Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića.

Prethodno je u Bijeljini uhapšen osumnjičeni za transport ubice od Preševa ka Loznici. Kako je tada saopšteno iz MUP-a u  saradnji sa Policijom Republike Srpske, uhapšen je Z. R. (1985), za koga se sumnja da je organizovao transport ubice od Preševa ka Loznici. Takođe, u Mladenovcu je uhapšena kao pomagač i njegova supruga I.R.

Za ubistvo policajca Nikole Krsmanovića (1990) i ranjavanje policajca Vjekoslava Ilića (1974) prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, ministar Dačić je rekao da je najverovatnije teroristički akt koji dolazi sa Kosova i Metohije od strane albanskih struktura.  

JOŠ JEDAN IZDAJNIČKI POTPIS? Šta je to Vučić dogovorio sa Šolcom o kopanju litijuma u Srbiji

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA