Najnovije

DUGIN: Sada je moguće da će Bajdena ubiti njegove demokrate

Ruski filozof i geopolitički mislilac - Aleksandar Dugin - ocenio je da je sada moguće da će demokrate ubiti DŽoa Bajdena jer svojim držanjem „igra na ruku Trampu“.

Dugin smatra da Demokratska partija i vladajuća elita ne mogu sebi dozvoliti da ih u opoziciju pošalje pragmatičan lider sa ogromnom podrškom u društvu.

Navodi da Bajden, koji ima zdravstvenih problema, sada objektivno igra na ruku Trampu i njegovim saradnicima, a da Demokratska partija nema dostojnu alternativu da ga zameni.

Po Duginovom mišljenju, demokrate u rezervi imaju samo jadne Kamalu Haris i Mišel Obama i monstruoznu Hilari Klinton, a nijedna od njih neće ih spasiti.

- Rizik od unutarpartijskog rata svakim je časom sve veći, a ako počne, više neće biti važno ko je na vlasti u Beloj kući. Za demokrate, koji ne mogu da sebi dozvole poraz, glavno je - naglasio je Dugin - da na vlast ne dođe pragmatičan i razuman lider sa ogromnom podrškom u društvu. Jer, vlast bi na neodređeno vreme iskliznula iz ruku manijaka i neokonovaca Demokratske partije.

The New York Times podseća na Bajdenov uslov (bolest) za povlačenje iz predsedničke trke. A da su samo nekoliko sati kasnije organizatori konferencije UnidosUS u Las Vegasu, na kojoj je DŽo trebalo da govori, morali da obaveste javnost da predsednik SAD neće doći jer je bolestan. Tačnije: jer je ponovo „pozitivan na Covid-19.

Vojni bloger američkog kanala Win/Win ovim povodom je objavio:

„U ovo je teško poverovati. Pre će biti da se lažna dijagnoza pojavila zato što je Nacionalna bezbednosna agencija (NSA) dobila dokaze koji impliciraju Bajdenovu umešanost u pokušaj ubistva Trampa. Za tvrdoglavog Bajdena, to je jedini faktor koji može da ga ubedi da napusti izbornu kampanju. Ali, to je i kolaps cele Demokratske partije“.

IZ SAD STIGLO UPOZORENJE UKRAJINI! Igri je kraj, Kijev da se spremi za skori poraz!

Izvor: Fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA