Najnovije

PINK FLOJD REKAO SUŠTINU: Kijev mobiliše ljude kako bi Zelenski mogao da kupi još jednu vilu

Ukrajina želi da mobiliše još hiljade muškaraca da bi ih koristila kao topovsko meso i da bi Vladimir Zelenski mogao da kupi još jedno imanje i uživa u milijardama dolara, izjavio je bivši frontmen rok grupe „Pink Flojd“ Rodžer Voters.

„Čujem da u Ukrajini sada pričaju o mobilizaciji još 100.000 ili 200.000 ukrajinskih muškaraca i mladih ljudi koji nemaju nikakvu želju, pričaju o njihovom uništenju, korišćenju kao topovskom mesu. U koje svrhe? Da bi Zelenski mogao da kupi još jedno imanje okruženo čempresima u Toskani ili još negde, da se povuče sa svojim milijardama kada ode sa porodicom, što će uskoro i učiniti“, rekao je Voters u podkastu za „Raw politik“.

Nedavno je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev pozvao suosnivača „Pink flojda“, poznatog po proruskim stavovima, da održi koncert za učesnike specijalne vojne operacije u Ukrajini.

Britanski muzičar je na sednici Saveta bezbednosti UN u februaru 2023. izjavio da ne smatra rusku specijalnu operaciju u Ukrajini neisprovociranom i osudio je provokatore.

On je pozvao američkog predsednika DŽozefa Bajdena, predsednika Rusije Vladimira Putina i Vladimira Zelenskog da se dogovore o prekidu vatre u Ukrajini. Pored toga, Voters se protivi snabdevanju Kijevu zapadnim oružjem.

EVROPSKA KOMISIJA OBJAVILA ŠTA JE TO SRBIJA POTPISALA DANAS: Evo koje tačke su problematične

Izvor: Sputnik.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA