Najnovije

Rodžer Voters: Ukrajince šalju u topovsko meso da bi Zelenski mogao da kupi još jedno imanje

Stotine hiljada nevoljnih Ukrajinaca će biti poslati u "topovsko meso" kako bi Zelenski mogao da se penzioniše, kazao je muzičar i aktivista.

Suosnivač čuvene rok grupe "Pink flojd" i aktivista za ljudska prava Rodžer Voters izjavio je da će Kijev regrutovati još stotine hiljada muškaraca za "topovsko meso", kako bi Vladimir Zelenski mogao da kupi još jedno imanje u Toskani i penzioniše se.

"Čujem da se u Ukrajini sada mobiliše još 100.000 ili 200.000 duboko nevoljnih ukrajinskih muškaraca i mladića da budu ubijeni i da se koriste kao topovsko meso. Zašto? Da bi Zelenski mogao da kupi još jedno imanje okruženo čempresima u Toskani ili negde (drugde) i da se penzioniše sa svojim milijardama, što će se uskoro dogoditi", rekao je Voters na podkastu "Sirova politika" (Raw Politik).

On je takođe ponovio svoj stav da je ruska vojna operacija isprovocirana, kao što je rekao pred Savetom bezbednosti Ujedinjenih Nacija u februaru 2023. godine, prenose "RIA Novosti". On je tom prilikom takođe pozvao predsednika SAD DŽozefa Bajdena, predsednika Rusije Vladimira Putina, i Vladimira Zelenskog da započnu mirovne pregovore. 

U nedavnom intervjuu za RT, Voters je istakao da je sukob mogao biti u potpunosti izbegnut da je Zapad bio "spreman da pregovara i sasluša obe strane".

On je istom prilikom ocenio da je "zveckanje oružjem" zapadnih lidera "suludo" pošto svet dovodi u rizik od "još jednog svetskog rata".

GAK „Narodni front“ pored problema sa klimom nema ni svoj parking, kada će novo porodilište

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA