Najnovije

U lažnoj državi žale za teroristom: Zbog ubistva Hajrizija Opština Srbica otkazuje muzičko veče

Predsednik Opštine Srbica je poručio da ne osuđuje ni jedan delić njegovog života.

Predsednik Opštine Srbica Fadilj Nura saopštio je da je, iz poštovanja prema porodici ubice Fatona Hajrizija, kojeg je danas likvidirala srpska policija pri pokušaju hapšenja, otkazano muzičko veče.

"Zbog današnjeg ubistva u Srbiji našeg sugrađanina Fatona Hajrizija i u znak poštovanja prema njegovoj užoj porodici, posebno prema roditeljima, večerašnje muzičko veče u okviru 'Dana dijaspore' se otkazuje", objavio je Nura na Fejsbuku.

Nura je, između ostalog, poručio i da ne osuđuje ni delić njegovog života, dodavši ponosno da je "Faton bio naš sugrađanin". 

Petković: Ubice Srba su za tzv. Kosovo heroji
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković ocenio je danas, povodom otkazivanja kulturnog događaja u opštini Srbica na Kosovu i Metohiji zbog smrti albanskog teroriste kojeg je danas likvidirala srpska policija pri pokušaju hapšenja, da su ubice Srba za Prištinu heroji.

"Ovako Priština i Kurti slave zločinca i teroristu koji je ubio srpskog policajca Nikolu Krsmanovića! Otkazuju zvanične događaje u znak žalosti i odaju mu priznanje. Ubice Srba za tzv. Kosovo su heroji", istakao je Petković na platformi Iks.

Predsednik opštine Srbica Fadilj Nura saopštio je da je otkazano muzičko veče "iz poštovanja prema porodici Fatona Hajrizija", kojeg je danas likvidirala srpska policija pri pokušaju hapšenja za ubistvo policajca u Loznici.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je danas u ataru Banje Koviljače likvidiran albanski terorista koji je ubio jednog srpskog policajaca, a ranio drugog.

Dačić je novinarima na licu mesta rekao da je ubica policajca Nikole Krsmanovića, na srpsku policiju kada ga je pronašla, ispalio ukupno devet metaka, nakon čega je ubijen.

ČETIRI RBK BOMBE PRAVO NA UKRAJINSKE VOJNIKE: Sve je letelo u vazduh u sekundi (VIDEO)

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA