Najnovije

TRAMPU STIGLA OPASNA PRETNJA Svim silama kreće na njega!

Potpredsednica SAD Kamala Haris se oglasila nakon što se predsednik DŽo Bajden povukao iz izborne trke i nju podržao kao novog kandidata demokrata.

Potpredsednica ima Bajdenovu podršku i još uvek nema protivkandidata za demokratsku nominaciju, koja će formalno biti odlučena na konvenciji 19. avgusta u Čikagu.

- Čast mi je što imam podršku predsednika i moja namera je da zaslužim i osvojim ovu nominaciju. Učiniću sve što je u mojoj moći da ujedinim Demokratsku stranku — i našu naciju — kako bismo pobedili Donalda Trampa i njegovu ekstremnu agendu Projekta 2025. Imamo 107 dana do izbora. Zajedno ćemo se boriti. I zajedno ćemo pobediti - izjavila je Haris.

U svom saopštenju, potpredsednica je odala priznanje Bajdenovom „izvanrednom vođstvu,“ rekavši da je postigao više u jednom mandatu nego mnogi predsednici u dva.

- Ovim nesebičnim i patriotskim činom, predsednik Bajden radi ono što je činio tokom celog svog života u službi: stavlja američki narod i našu zemlju iznad svega - rekla je Haris.

Haris, bivša generalna tužiteljka Kalifornije i senatorka, ima duboke veze sa industrijom zabave. NJen suprug, Dag Emhof, je bivši advokat za zabavu. NJeni prijatelji u muzičkoj industriji uključuju Troja Kartera i Danijela Glasa.

Tokom svoje kratkotrajne predsedničke kampanje 2019. godine, predvodila je sve demokratske kandidate po donacijama iz Holivuda, uz podršku Stivena Spilberga, DŽ. DŽ. Abramsa, Done Lengli i Nikol Avant.

RUSI DIGLI AVIONE NA AMERIČKE STRATEŠKE BOMBARDERE: Približili se državnoj granici

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA