Najnovije

Ko to smešta Đokoviću prljavu igru? Čuveni agent otkrio detalje iza kulisa i otkrio kakav je Novak zapravo

Patrisio Apej, poznati teniski agent, govorio je potpuno iskreno o Novaku Đokoviću i onome što (ne) žele da se zna o njemu.

Srpski teniser se neretko nalazi na udaru medija, ali i pojedinih navijača. Ipak, iz svlačionice po pravilu dolaze potpuno drugačije priče.

Evo i jedne od čoveka koji je stalno iza kulisa.

„Novak je naprosto sjajan momak, imao sam sreće da ga upoznam tokom svih ovih godina. Radio sam neke stvari za njegovu Fondaciju i nemam ni najmanju lošu stvar da kažem o njemu“, istakao je Apej.

Često se govori da Đoković nije popularan među navijačima, iako ima ogroman broj fanova širom planete. Apej je upravo o tome govorio.

„Naravno, svima je stalo kako ih navijači doživljavaju, ali nisam baš potpuno siguran da Đoković nije popularan u teniskoj javnosti. Mnogi Federerovi i Nadalovi navijači možda proturaju tu poruku, ali on je brižan, inteligentan i ponaša se sa stilom.“

Poznato je da je tokom godina Đoković uradio mnoge humanitarne akcije, a sa fondacijom je značajno pomagao vrtiće po Srbiji. To je samo jedna od brojnih misija.

„Kada je na događaju za fondaciju, može da drži govor od 30 minuta o misiji i ciljevima organizacije bez ijedne beleške. Uvek je tako impresivan. Skroman je, usredsređen i oseća se dobro u svojoj koži – to je važnije od svega što bi bilo ko mogao da kaže o njemu“, završio je čuveni agent.

"Bude li Hilari Klinton kandidat umesto Bajdena - SAD će se naći pred građanskim ratom"

Izvor: Nova
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA