Najnovije

SRAMOTA, NA KOSOVU OSVANUO POSTER U ČAST FATONA HAJRIZIJA! Pogledajte kako slave ubicu srpskog policajca

Veliki poster Šiptara Fatona Hajrizija, koji je ubijen u Loznici jer je prethodno upucao mladog policajca Nikolu Krsmanovića (34), postavljen je u Podujevu na mostu kod graničnog prelaza sa Srbijom u Merdaru.

"Dve ruke i glava za otadžbinu", stoji na posteru koji je osvanuo na graničnom prelazu.

Kako su ranije preneli šiptarski mediji, dve maskirane osobe postavile su ovaj transparent u cilju veličanja lika i dela likvidiranog Šoptara. Ovo nije jedini gest u čast Hajrizija, a navodno su o njemu opevane i neke pesme.

Podsetimo, Krsmanović je ubijen u sredu uveče, a njegov kolega Vjekoslav Ilić teško ranjen kada su, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registarskih tablica. U vozilu je bio Faton Hajrizi, čovek koji je imao debeli dosije, čak 9 puta bežao iz zatvora. Na pitanje šta ima u torbici, otvorio je vatru. Nikola je pogođen u grudi, preminuo je.

Usledila je potraga za Hajrizijem, koji je ubrzo likvidiran. Otkriven je uz pomoć dojave meštanina koji ga je prepoznao sa objavljene slike. Nikola je bio omiljeni momak u kraju, juče je sahranjen u rodnom mestu pored Loznice, a sahrani je prisustvovao Ivica Dačić, ali i mnogobrojne kolege, prijatelji i neutešna rodbina.

"Bude li Hilari Klinton kandidat umesto Bajdena - SAD će se naći pred građanskim ratom"

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA