Najnovije

Čuveni Rus posle sramote Ukrajinaca poručio: Ni Srbi ne bi trebalo da se rukuju sa njima

Fudbaleri Dinama iz Kijeva nisu želeli da se rukuju sa igračima Partizana pre i posla meča kvalifikacija za Ligu šampiona, a povodom sramnog ponašanja oglasio se Nikolaj Valuev, bivši ruski bokser, koji je poručio da srpski klub treba da uzvrati istom mesto.

Fudbaleri Partizana doživeli su težak poraz od Dinama rezultatom 6:2, ali su Ukrajinci uspeli da sam meč bace u senku svojim skandaloznim ponašanjem.

Najavio je Aleksandar Šovkovski da se ekipa neće rukovati sa crno-belima što se i obistinilo, a oštar komentar povodom te situacije izneo je Nikolaj Valuev.

„Čudno je. Po logici ovih igrača Dinama, Srbi ne bi trebalo da se rukuju sa ljudima iz zemlje u kojoj samo lenji ne daju nacistički pozdrav na fudbalskim utakmicama“, rekao je Valuev.

Ne samo da nije bilo rukovanja sa fudbalerima već su se Ukrajinci sa nepoštovanjem poneli i prema srpskim medijima.

Na konferenciji posle meča Šovkovski je odgovarao na pitanja novinara, ali ona koja su se postavljala na ukrajinskom nisu prevođena na engleski, kao ni odgovori na ta pitanja.

Sve je krenulo od izjave trenera Dinama koji je istakao da ne poštuje Partizan jer su igrali prijateljski turnir u Rusiji.

KRENUO KA RUSKOJ FEDERACIJI! Ruska vojska odmah krenula u brzu akciju (FOTO)

Izvor: Sputnik.rs

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA