Najnovije

„Mali radoznalci“: Knjige pune kreativnih zadataka

U izdanju Vulkančića u prodaji je serijal "Mali radoznalci" koji donosi mnogo igara i vežbi koje će stimulisati kreativnost, logiku, pamćenje i koncentraciju, ali pre svega pružiti sate i sate dobre zabave. Deca mogu da se igraju i razmrdaju vijuge, da provere koliko dobro znaju engleski jezik, kao i da rešavaju matematičke zadatke i kvalitetno ispune svoje vreme.

Foto: Vulkan

Superkviz sadrži kreativne igre, zagonetke, crteže koje treba obojiti i različite mozgalice. Ovi zanimljivi zadaci stimulišu razvoj logičkog razmišljanja, koncentraciju i kreativnost, te poboljšavaju memoriju. Lavirinti, stranice za bojenje i mnoge druge aktivnosti čekaju vas u ovoj šarenoj knjizi. Neki zadaci se odnose na sastavljanje reči, a neki, poput tražilica za reči, pospešuju ovladavanje čitanjem i pisanjem. Igre poput pronalaženja razlika i povezivanja tačkica služe za prepoznavanje oblika, poboljšavanje držanja olovke i razvijanje koncentracije, a stranice za bojenje pospešuju kreativnost i donose još zabave.

Ko kaže da matemika ne može da bude uzbudljiva? Na stranicama knjige Matematičke igre za decu pronaći ćete različite zadatke, aktivnosti i mozgalice koje su podeljene u četiri grupe, od početničkog nivoa, pa sve do ekspertskog. Ovi zanimljivi zadaci i igre stimulišu razvoj logičkog razmišljanja i povezivanja, tako da će se dete, vežbajući osnovne računske operacije i rešavajući kreativne zadatke, satima zabavljati uz matematiku i šarene ilustracije.

Razigrana knjiga Mozgalice na engleskom jeziku puna je stimulativnih igara, aktivnosti i ukrštenica koje možete da rešavate samostalno ili u društvu. Otkrijte gomilu novih reči, testirajte svoje znanje i proširite svoje poznavanje engleskog jezika kroz zabavu! Na stranicama ove knjige pronaći ćete mnoštvo mozgalica i kreativnih zadataka: od tražilica za reči do lavirinta, od igre u ogledalu do slaganja reči. Svi zadaci su na engleskom jeziku, a uputstva za rešavanje na srpskom. Rešenja ćete pronaći na kraju knjige.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA