Najnovije

Mask: Moj sin je mrtav, ubio ga je „virus probuđenog uma“ (VIDEO)

Izvršni direktor Tesle i vlasnik kompanije Iks Ilon Mask tvrdi da je njegovog sina Ksavijera, koji je transrodna osoba, figurativno ubio „virus probuđenog uma“.

U razgovoru sa dr DŽordanom Pitersonom, kanadskim profesorom psihologije, poznatim po svojim komentarima o raznim savremenim pitanjima kao što je transrodnost, Mask je zamoljen da prokomentariše operacije promene pola koje se izvode na deci, koje su i on i Peterson opisali kao „zlo", prenosi Raša Tudej

Milijarder je rekao da je imao lično iskustvo, posebno sa Ksavijerom, koji se sada zove Vivijan DŽena Vilson. Dečak je uzeo majčino prezime i rekao je da više ne želi „da bude u srodstvu sa svojim biološkim ocem na bilo koji način, oblik ili formu“.

„To se dogodilo jednom od mojih starijih dečaka, gde sam u suštini prevaren da potpišem dokumenta. Ovo je bilo pre nego što sam shvatio šta se dešava. Kovid se dešavao, tako da je bilo dosta zabune i rečeno mi je da bi Ksavijer mogao da izvrši samoubistvo…”, rekao je Mask.

Piterson je napomenuo da je ta ideja bila "laž od samog početka" koja sugeriše da su Maska prevarili lekari.

„Neverovatno zlo, i slažem se sa vama da ljudi koji ovo promovišu treba da idu u zatvor“, odgovorio je Mask, napominjući da mu nije objašnjeno da su “blokatori puberteta” koji su prepisani njegovom sinu „zapravo samo lekovi za sterilizaciju.”

„Izgubio sam sina, u suštini. Oni to zovu mrtvim imenom s razlogom“, nastavio je milijarder. „Razlog zašto se to zove mrtvo ime je taj što je moj sin mrtav. Moj sin Ksavijer je mrtav, ubio ga je virus budnog uma."

„Zakleo sam se da ću uništiti virus budnog uma nakon toga“, rekao je Mask posle duže pauze, napominjući da već napreduje u tom cilju, ne precizirajući koje tačno mere preduzima.

Žestok ruski udar po Ukrajini - evakuisani NATO instruktori

Izvor: Politika

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA