Najnovije

"Narator je konačno progovorio": Fric i Dobrila ćute, zašto?

Novo iz Lagune

Foto: Laguna

Nakon „Broda koji je zaplovio kroz maglu“, Srđan Valjarević, kultni autor kojeg vole sve generacije, napisao je „Naratora koji je konačno progovorio“, nove priče o tročlanoj beogradskoj porodici i njihovim komšijama, o našoj svakodnevici, sa prepoznatljivim humorom samoironijom.

Dok obavljaju svoje svakodnevne poslove i provode dane u beskrajnom mudrovanju o događajima koji ih okružuju i mislima koje ih spopadaju, Fric, Dobrila i drugi poznati junaci ove satirične socijalne drame nastavljaju da iznose svoje stavove i putem natpisa na svojim majicama koji tokom noći iz njih izbijaju, iako nije nikome jasno kako – mnogobrojnih slogana koji se odnose na različita pitanja, od svakodnevnih životnih do najdubljih filozofskih. U tome ih, prvi put u ovom Valjarevićevom romanu u nastavcima, prekida sam Narator, koji se, iznerviran apsurdnom stvarnošću i iščašenim ponašanjem svojih protagonista, povremeno otvoreno oglašava i prekida radnju kako bi se i sam sabrao, razmislio o proteklim događajima i odahnuo od zahuktalih likova.

Knjigu „Narator je konačno progovorio“ možete naći u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari kao i na sajtu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA