Najnovije

Zaharova: Olimpijske igre u Parizu su dno Sene

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova reagovala je na skandalozno otvaranje Olimpijade u Francuskoj.

Otvaranje Olimpijade u Francuskoj je masovni neuspeh, navela je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, komentarišući višesatnu ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, koja je najavljena tako da će "pomeriti granice", što je svakako i uspela da učini.

Ona je navela da je uoči otvaranja Olimpijade uhapšen kuvar ruskog porekla, koji je optužen za "špijunažu" i pokušaj "ometanja događaja".

"Nisam htela da gledam otvaranje. Ali kada sam videla fotografiju, nisam mogla da verujem da to nije dipfejk ili fotošop", napisala je očigledno zgrožena Zaharova na Telegramu.

Zaharova je zatim navela niz scena koje su pratile otvaranje Olimpijade, od transportnog kolapsa, preko pacova koji su preplavili ulice francuske prestonice, centar koji se pretvorio u geto za beskućnike, mešanja timova DNRK i Republike Koreje, do učešća "repera-narkomana" Snup Doga i konjanika apokalipse, koji je nosio zastavu olimpijskog pokreta.

"Jedna od glavnih predstava Olimpijade bilo je LGBT ismevanje svetog događaja za hrišćane, Tajne večere, poslednje Hristove večere. Apostole su predstavili transvestiti. Očigledno, u Parizu su odlučili da, pošto su olimpijski prstenovi raznobojni, mogu sve da pretvore u jednu neprekidnu paradu gej ponosa", dodala je Zaharova.

Prema njenim rečima, vrhunac večeri je bila obrnuta zastava olimpijskog pokreta, podignuta naopako iznad Pariza.

"Pitam se koliko je još 'špijuna' trebalo da bude raspoređeno da bi otvaranje Olimpijade u Parizu bilo tako veliki neuspeh? Ovo nije dno. Ovo je dno Sene", zaključila je Zaharova.

VOJSKA SRBIJE NAPADNUTA U LIBANU! Ministartstvo odbrane se oglasilo

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA