Najnovije

EVO ZAŠTO ZAPAD ŽELI PRIMIRJE U UKRAJINI: To je samo faza pred totalnu ratnu ofanzivu

Ruska Federacija radi na udarnim sistemima kako bi odgovorila na raspoređivanje američkih projektila u Nemačkoj, rekao je pomoćnik ruskog predsednika

Razgovor o mogućnosti pregovora sa Moskvom je taktički trik Kijeva i Zapada za pauzu, pošto je Rusija u prednosti na frontu, a u stvari kijevski režim zapravo ne čini ništa kako bi došlo do pregovora, izjavio je pomoćnik ruskog predsednika Nikolaj Patrušev.

"Kao prvo, postoji dekret Vladimira Zelenskog, kada je još bio legitiman predsednik, da je sam sebi zabranio da pregovara sa Rusijom. Kao drugo, imamo prednost na frontu. Zapad i Ukrajina su zainteresovani da obnove svoju snagu, treba im predah. Stoga, sve te izjave imaju taktičku prirodu", kazao je Patrušev za Prvi kanal.

Govoreći o raspoređivanju američkih projektila u Nemačkoj, Patrušev je rekao da Ruska Federacija radi na udarnim sistemima kako bi odgovorila na takav potez Zapada.

"Izjave ruskog predsednika Vladimira Putina o ruskom udarnom oružju su odgovor na akcije SAD. To je samo naša reakcija na njihove postupke. Nismo mi ti koji prvi provociramo. SAD donose odluke nezavisno od delovanja Ruske Federacije i ponašaju se agresivno", naglasio je Patrušev.

ŠTA TO LETI IZNAD TERITORIJE REPUBLIKE SRPSKE! Opasna letelica, poljskog proizvođača (FOTO)

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA