Najnovije

PANIKA U VAŠINGTONU! Demokratski kongresmeni razmatraju apel protiv Bajdenove kandidature

Za sada je samo jedan demokrata u Predstavničkom domu - Lojd Doget iz Teksasa - javno pozvao Bajdena da se povuče.

Desetine američkih demokratskih kongresmena razmatraju da potpišu pismo kojim se zahteva da se aktuelni predsednik SAD DŽozef Bajden povuče iz trke, otkrio je visoki partijski zvaničnik za "Blumberg".

Kako se navodi, širi se panika u Demokratskoj stranci zbog straha da bi mogli da izgube većinu u Kongresu i da bi Bajdenova kandidatura dovela do pobede republikanskog kandidata, bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa. 

Ovo pismo kruži čak i među članovima Kongresa iz tradicionalno demokratskih okruga, rekao je zvaničnik koji je govorio pod uslovom anonimnosti.

Bela kuća je ranije u sredu demantovala izveštaj "NJujork tajmsa" da predsednik razmišlja da odustane od takmičenja samo četiri meseca pre izbora. 

Za sada je samo jedan demokrata u Predstavničkom domu - Lojd Doget iz Teksasa - javno pozvao Bajdena da se povuče. Ali nekoliko drugih se ogradilo od predsednika.

Mediji su, međutim, nakon Bajdenovog najblaže rečeno lošeg nastupa u debati sa Trampom, u više navrata izveštavali da je sve više donatora i visokih demokratskih zvaničnika protiv njegove kandidature na predstojećim predsedničkim izborima u novembru.

KATASTROFA UKRAJINE KOD VOLČANSKA! Rusi izmasakrirali elitne trupe!

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA