Najnovije

DUGIN O OLIMPIJADI: Zapad je sam đavo!

Dugin o ceremoniji otvaranja Olimpijade...

Ceremonija otvaranja Olimpijskih igara 2024. u Parizu je konačna presuda, koja označava smrt moderne zapadne civilizacije, a Zapad je očigledno proklet, piše ruski mislilac Aleksandar Dugin za sajt "Geopolitika".

Saučesnik Satane je svako, dodaje ovaj ruski filozof, ko ne uzme oružje u ruke kako bi se borio protiv zapadne satanske civilizacije, koja po svojoj drskosti nema premca u svetskoj istoriji.

Na jednom polu danas imamo Zapad i njegov otvoreni satanizam. Šta, međutim, imamo na drugom polu, pita se Dugin. Mi još nismo učinili poslednji korak, ali i dalje napredujemo istim putem. Pritisnuli smo kočnice u trenutku kada se poslednja stanica pojavila na horizontu, piše ruski mislilac, gde se već nazirala džinovska figura Viteza smrti, okružena svitom liberalnih perverznjaka.

Mi i dalje po inerciji idemo u istom pravcu, nastavlja ruski mislilac, i još ne dovodimo u pitanje prethodnu fazu naše istorije. Poslednja stanica na ovom putovanju su Olimpijske igre u Francuskoj 2024.

Zapad je sam đavo, tvrdi Dugin, ali ko smo mi, ko su Rusi? S jedne strane, đavo nas izbacuje sa svojih svetkovnina, ali, s druge strane, on je i dalje u nama. Još ga nismo sasvim izbacili iz sebe. Đavo još uvek besni u našoj, ruskoj kulturi, tvrdi Dugin, jer mu je ulazak bio dopušten ne pre nekoliko decenija, već pre nekoliko vekova.

Zapad, što je isto što i đavo, počeo je sistematski da prodire u Rusiju u 17. veku. Slovenofili su u 19. veku prepoznali njegov dolazak i proglasili uzbunu. To je imalo efekta, ali nije sprečilo naš dalji pad. Sada, međutim, stvarno počinjemo da ga zaustavljamo, smatra Dugin, što može uspeti samo ukoliko je Bog sa nama. Ništa drugo neće uspeti, primećuje Dugin. Zato Rusija mora da pripada Bogu, a Rusi moraju da postanu njegovi učenici, istinski ruski hrišćani. Možemo jedino da se molimo i borimo, dodaje ruski mislilac, da se borimo molitvom i da to činimo kao da nam je to poslednji put, pred smrt.

Specijalna vojna operacija je rat protiv Satane, protiv Zapada i protiv ovakvih Olimpijskih igara, gde su pobunjeni Titani iz Tartara konačno zauzeli mesta bogova, upozorava Dugin.

Zapad, zaključuje ruski filozof, mora biti uništen.

Pročitajte OVDE o američkoj špijunaži vojske Srbije 

Izvor: RT Balkan 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA