Najnovije

VULIN: Petooktobarski ološ!

Petooktobarski ološ ne može sebi da oprosti što nije iskoristio vreme sile i bezakonja i što sve nas koji nismo deo njihove druge Srbije nisu pobili, stoji u odgovoru Aleksandra Vulina, potpredsednika Vlade Srbije, Tamari Skrozi, novinarki i političkoj aktivistkinji.

Tamara Skroza nije značila ništa ni u vreme vlasti DS-a, a sada se ne sasvim uspešno upinje da se istakne tekstovima protiv Srpske pravoslavne crkve, ali ona je rekla ono što Druga Srbija misli, da je njihova tragična greška što nisu ubili i Vučića i sve nas koji nismo promenili stranu, i tako zauvek vladali.

Razumem njihovu bol zbog propuštene prilike, ali i da su nas sve pobili opet bi srpski narod izabrao slobodu, a tu za Tamaru Skrozzu i njene istomišljenike nema vlasti", poručio je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin koji predvodi državnu delegaciju u Teheranu na inauguraciji novoizabranog predsednika Irana Masuda Pezeškijana reagujući na izjavu Tamare Skroze da su 5. oktobra Aleksandar Vučić i ljudi koji čine sadašnju vlast morali biti ubijeni, piše Politika.

Podsećamo, Skroza je izjavama o petom oktobru izazvala žestoku reakciju vladajuće koalicije i medija bliskih vlastima.

Pročitajte OVDE šta Dugin kaže o aktuelnoj Olimpijadi 

Izvor: Pravda /.Politika 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA