Najnovije

HITAN APEL MSP SRBIJE: Ne putujte u Liban, ako ste tamo - napustite zemlju

Srpskim državljanima, koji se nalaze na teritoriji Libanske Republike, MSP predlaže da se jave srpskoj ambasadi u Bejrutu i dostave svoje podatke kako bi, u slučaju pogoršanja bezbednosne situacije, ambasada mogla da kontaktira s njima.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije apeluje na građane Srbije da izbegavaju putovanje u Liban nakon izraelskog napada na Bejrut i pogoršanja bezbednosne situacije.

"Državljanima Republike Srbije, koji se trenutno nalaze na teritoriji Libanske Republike preporučuje se da prate vesti o najnovijim dešavanjima, pre svega onim koje se odnose na bezbednosnu situaciju u zemlji, kao i da izbegavaju demonstracije, proteste i druga masovna okupljanja", navodi se u saopštenju MSP.

Srpskim državljanima, koji se nalaze na teritoriji Libanske Republike, MSP predlaže da se jave Ambasadi Republike Srbije u Bejrutu i dostave svoje podatke (lokacija, kontakt telefoni, članovi porodice i sl.), kako bi, u slučaju pogoršanja bezbednosne situacije, Ambasada mogla da kontaktira s njima.

Izraelska vojska je ranije danas napala Bejrut, i tvrde da je u udarima na južna predgrađa libanske prestonice ubijen Fuad Šukr, jedan od vođa Hezbolaha.

Iz IDF tvrde da je taj oficir odgovoran za napad na fudbalski teren u mestu Maždal Šams na Golanskoj visoravni.

EKSPLOZIJE U KIJEVU! Ukrajinski mediji javljaju o velikom bljesku

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA