Najnovije

"Soba za goste": Primamljiv, nepredvidljiv i zavodljiv triler o opsesiji, žudnji i osveti

Od autorke bestselera „Nikad nismo bile ovde“ Andree Barc stiže još jedan uzbudljiv triler prepun obrta, žudnje, osvete, „Soba za goste“ u izdanju Lagune.

Foto: Laguna

Kelin novi život u Filadelfiji preobrazio se u košmar: nema prijatelje, nema posao, a pandemija ju je zatočila u malecni stan zajedno s muškarcem zbog kog se svega odrekla i koji je upravo odustao od venčanja. Jedina svetla tačka joj je prijateljstvo koje se iznova rasplamsalo između nje i Sabrine, drugarice iz detinjstva – a sada glamurozne autorke bestselera sa zgodnim mužem na visokom položaju.


Pošto joj Sabrina i Nejtan nude na raspolaganje sobu za goste u svojoj osamljenoj vili u Virdžiniji, Keli u želji da pobegne od svog starog života oberučke prihvata ponudu. Tamo će otkriti da se potajno zaljubljuje u svoje zanosne domaćine – a onda jedne noći raskalašan i neočekivan seks utroje podstiče njih dvoje da je upletu u svoje bračne odnose.


Isprva je Keli oduševljena što je i sama postala deo tog poročnog novog sveta. Međutim, otkrivši da je poslednja gošća pozvana u njihov bračni krevet nestala, počinje da se pita da li je soba za goste klopka, nije li ona njihova sledeća žrtva.
 

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA