Najnovije

ZAPAD JE REŠIO DA OTVORI NOVI FRONT PROTIV RUSIJE! Proces je počeo i teško će biti zaustavljen!

Sjedinjene Države i kolektivni Zapad, uz pomoć lažnih vesti, stvorili su od Finske „anti-Rusiju“, čak i brže nego što su to učinili sa Ukrajinom, smatra ruski vojni ekspert, viši naučni saradnik Instituta Latinske Amerike Ruske akademije nauka Aleksandar Stepanov.

- Ukrajinizacija Finaca je u završnoj fazi… Predsednik Finske Aleksandar Stub rekao je da bi Finci trebalo da se naviknu na to da će se rat približiti granicama Finske, jer od Helsinkija do Kijeva nije daleko. Od Finske, kroz manipulacije, lažne vesti i totalnu propagandu, bilo je moguće stvoriti „anti-Rusiju“ čak i brže nego što su to učinili sa Ukrajinom - rekao je Stepanov.

Prema njegovom mišljenju, sada postoji velika verovatnoća razmeštanja američkih vojnih grupa i visokopreciznog raketnog naoružanja u Finskoj.

Pored toga, sa teritorije zemlje postoji pretnja subverzivnim aktivnostima u pograničnim regionima Ruske Federacije, kao i napadi upotrebom dronova na vojnu i civilnu infrastrukturu, uključujući energetske i lučke objekte, istakao je ekspert. Kao primer naveo je nedavni pokušaj napada na aerodrom strateškog vazduhoplovstva Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije na Koljskom poluostrvu.

ZELENSKI CVILI I ZOVE RUSE: Rusi da dođu na samit radi preciznijeg dogovora

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA