Najnovije

LOŠE VESTI ZA ZELENSKOG! Bliži se kraj rata

Pad poverenja u svetu prema ukrajinskom predesdniku Volodimiru Zelenskom može približiti mirovne pregovore, piše „Washington Times“.

"Kontinuirani gubitak poverenja u Zelenskog može ubrzati pozive na mir, uključujući i u Sjedinjenim Državama, gde Tramp obećava da će u slučaju izbora težiti okončanju ukrajinskog sukoba", navodi se u članku.

U članku se takođe ističe da Rusija ima koristi od produžetka konflikta jer to smanjuje rejting lidera kijevskog režima i smanjuje želju Zapada da pomaže Ukrajini.

Predsednik Vladimir Putin je u junu izneo uslov za pregovore o Ukrajini: OSU moraju biti povučene sa cele teritorije novih ruskih regiona, a Kijev mora odustati od namere da se pridruži NATO-u. Čim Ukrajina izrazi spremnost da prihvati ove uslove i zvanično obavesti o odustajanju od planova pridruživanja alijansi, s ruske strane će odmah biti izdat nalog za prekid vatre i početak pregovora, istakao je predsednik. Putin je dodao da Rusiji za mirno rešavanje sukoba treba neutralan, vanblokovski i beznuklearni status Ukrajine.

STRAŠNA ISPOVEST UKRAJINSKOG ZAROBLJENIKA! Potez saborca zaprepastio sve

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA