Najnovije

„Kućna pomoćnica“: Psihološki triler koji je poput vihora osvojio svet

Dobitnik ITW nagrade za najbolji triler 2023. godine

Foto: Vulkan

Od bestseler autorke Fride Makfaden stigla nam je fantastična priča koja je izazvala talas oduševljenja kod ljubitelja trilera širom sveta. "Kućna pomoćnica" sa zapletom koji je zapalio Instagram i TikTok, čita se u jednom dahu sve do poslednje stranice. Roman je preveden na 35 jezika i već više od godinu dana drži svoje mesto na Amazonovoj listi najprodavanijih knjiga, a našao se i u finalu Goodreads-ove nagrade za najbolji kriminalistički roman. Prava na ekranizaciju otkupio je studio Lionsgate.

U glavnoj ulozi je kućna pomoćnica koja je spremna na mnogo toga, a za to će tek saznati porodica Vinčester. Ali njihove tajne su daleko opasnije od njenih.

To je njena poslednja prilika da počne iznova – svaki dan čisti prelepu kuću Vinčesterovih od poda do plafona, dovodi njihovu ćerku iz škole i kuva ukusan obrok za celu porodicu pre nego što ode da jede sama u svojoj maloj sobi na poslednjem spratu.

Pokušava da ignoriše kako Nina Vinčester pravi nered samo da bi je gledala kako ga čisti, kako priča čudne laži o sopstvenoj ćerki i kako njen muž Endru izgleda svakim danom sve više slomljen. Dok gleda u Endruove lepe smeđe oči, tako pune bola, teško je ne zamisliti kako bi bilo živeti Ninin život – garderoba, fensi auto, savršen muž.

Samo jednom isprobava jednu od Nininih netaknutih haljina. Ali Nina ubrzo saznaje. I dok shvati da se vrata njene spavaće sobe u potkrovlju zaključavaju samo spolja, već je prekasno.

Ali oni ne znaju ko je ona zaista i ne znaju za šta je sposobna.

„Dopašće vam se stalni zapleti. Mali nagoveštaji na koje budete nailazili teraće vas da nagađate, i uvek ćete biti na ivici dok pokušavate da sve spojite. Osećaćete se kao da rešavate zagonetku dok na kraju sve ne dođe na svoje mesto.“ – Yale Daily News


Ukoliko su vam se dopale knjige Pole Hokins ili Adrijana Makintija, "Kućna pomoćnica" je pravi izbor za vas. Psihološki triler Fride Makfaden potražite na sajtu vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA