Najnovije

KIJEV VIŠE NIKO NE MOŽE DA OBUZDA! Ako se budu ponavljale ove akcije sledi pakao

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov izjavio je danas da Kijev pravi PR operacije "na krvi" i "koristi tragedije" da stvori pozadinu za učešće ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog na samitu NATO-a u Vašingtonu.

 "Smatram da u tom pogledu nema slučajnosti, sve su to PR operacije, a očigledno je da protivraketa nije bila pravilno upotrebljena i završila je u ovoj dečijoj bolnici. Ovo je zaista tragedija, ali se namerno koristi da bi se stvorila pozadina koja bi verovatno pratila učešće Zelenskog na samitu NATO-a", naglasio je Peskov, prenose RIA Novosti.

Peskov je ocenio da je ovakva "metodologija Kijeva beskrupulozna" i dodao da Moskva namerava da kaže istinu o padu rakete na dečiju bolnicu u Kijevu, "kako u Rusiji tako i u onim zemljama u kojima je publika spremna da to čuje".

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je u ponedeljak da je do uništenja došlo usled pada rakete PVO Oružanih snaga Ukrajine, a da izjave o namernom udaru na civilne ciljeve u Ukrajini ne odgovaraju stvarnosti.

MOSKVA SPREMA ŽESTOK ODGOVOR CRNOJ GORI! Skupa poruka koju Rusija šalje

Izvor: Politika.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA