Najnovije

DRAMA SA SREĆNIM KRAJEM! Srbija srušila Holandiju i ide ka zlatu

Reprezentacija Srbije u basketu 3 na 3 posle velike drame savladala je Holandiju rezultatom 21:19. Koš za pobedu iz nemoguće situacije postigao je Strahinja Stojačić u poslednjoj sekundi meča.

Pravu dramu videli smo u trećem meču naših basketaša. Od samog starta utakmice krenula je rezultatska klackalica i reprezentacije su se smenjivale u vođstvu.

Prvu osetniju prednost imala je Srbija kada je Branković pogodio dvojku za 12:8, ali su se Holanđani brzo vratili. Ušlo se u neizvesnu završnicu i na 19:18 Majstorović je promašio zicer, a naš protivnik je izjednačio na osam sekundi do kraja.

Tri sekunde pred kraj suđena je obostrana lična greška, pa je našem timu ostalo vremena tek da uputi jedan šut ka košu. Odgovornost je preuzeo Strahinja Stojačić koji nije blistao i postigao je tek jedan poen do tada i - pogodio je nemoguće u poslednjoj sekundi za pobedu!
Na kraju 21:19 za drugi trijumf naših basketaša koji su sada na skoru 2-1. Holanđani sa druge strane imaju jednu pobedu i dva poraza. Ovo nije kraj takmičenja za srpske basketaše ovog dana pošto ih od 22.35 očekuje duel sa Francuskom.

Cvijetin Milivojević: Svima su vam usta puna jadarita, a za Kosmet niko i ne pita

Izvor: Kurir.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA