Najnovije

U Odeskoj oblasti uništena veliko skladišta s vojnom opremom i tehnikom koja je stigla iz Rumunije

Posle raketnog udara u Odeskoj oblasti došlo je do eksplozije u skladištima u koja je prebacivana vojna oprema i tehnika, pretpostavlja se iz Rumunije, rekao je za Sputnjik koordinator nikolajevskih ilegalaca Sergej Lebedev.

Prema njegovim informacijama,a na udaru su bila skladišta u selu Vizirka koje se nalazi pored luke i saobraćajnice kojom se u Odesku oblast dopremaju oružje i municija.

„Stanovnici Južnog koji su udaljeni nekoliko kilometara čuli su ne samo eksploziju nego detonaciju municije, a prošle nedelje je mnogo vojnih kamiona otišlo u pravcu Vizirke“, rekao je Lebedev.

Nisu dopustile Kijevu da koristi rakete "storm šedou" u Kurskoj oblasti

Vlasti Velike Britanije nisu dopustile Kijevu da koristi rakete "storm šedou" u Kurskoj oblasti, piše "Telegraf", pozivajući se na izvor iz britanske vlade.

"Stav Velike Britanije se nije promenio. Mi pružamo vojnu pomoć kao podrška pravu Kijeva na samoodbranu od nezakonitih napada Rusije, u skladu sa međunarodnim pravom. Nedvosmisleno smatramo da je oružje koje isporučuje Britanija namenjeno za odbranu Ukrajine", navodi se u članku.

Fajnenšel tajms: Teški gubici Ukrajinaca u ruskoj Kurskoj oblasti 

Izvor: rs.sputniknes. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA