Najnovije

POD OKRILJEM NOĆI: Šta je Kurti rekao komandantu Kfora o mostu na Ibru u Kosovskoj Mitrovici

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti preneo je komandantu Kfora Ozkanu Ulutašu da će otvaranje glavnog mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici biti „ispravno, neophodno i korisno“, upoznavši ga sa rezultatima testiranja izdržljivosti konstrukcije mosta.

Kurti se sa Ulutašem sastao kasno sinoć, saopštili su iz njegovog kabineta i naveli da je među centralnim temama razgovora bilo otvaranje glavnog mosta preko Ibra u Mitrovici.

„Kurti je obavestio komandanta Kfora o opštim radovima koji se izvode na glavnom mostu preko reke Ibar i rezultatima preliminarnog izveštaja o proceni stabilnosti mosta, koji je ekonomski operater podneo ministarstvu životne sredine, prostornog planiranja i infrastrukture“, navodi se u saopštenju Kurtijevog kabineta, prenosi RTS.

Kurti je, ističe se, izrazio uverenje da su sloboda kretanja i vladavina prava, „mir i bezbednost mogući zajedno i ispravno“.

Iz misije Kfora su nakon sastanka ponovo potvrdili svoju čvrstu posvećenost da doprinesu bezbednom okruženju za sve ljude i zajednice koje žive na Kosovu i Metohiji u svakom trenutku.

ALAUDINOV OTKRIO PLANOVE KIJEVA: Hteli su da zauzmu Kursku nuklearku, pa da pregovaraju

Izvor: Sputnikportal.rs

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA