Najnovije

VULIN ŽESTOKO! Za Srbe nema pravde, a za Šiptare nema kazne - Srbi, šta vam nije jasno

Severni Makedonci sačuvajte to što vam je ostalo od časti i recite da vas je sramota što ste ovo dopustili, da ste morali. Za Srbe nema pravde, a za Šiptare nema kazne, poručio je danas potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin.

Vulin, koji se nalazi u poseti Moskvi, je tako reagovao na vest da je bivši pripadnik terorističke OVK Bljerim Ramadani pobegao iz kućnog pritvora u Severnoj Makedoniji.
"Šiptarski terorista Fljorim Ejupi je 2001. godine aktivirao eksplozivnu napravu ispod autobusa "Niš ekspresa" u Livadicama i usmrtio 12 Srba, a među njima i dvogodišnjeg Danila Cokića i njegovu trudnu majku Snežanu.

Bljerim Ramadani je šiptarski terorista pripadnik OVK koji je osumnjičen za ratne zločine nad Srbima tokom NATO agresije 1999. godine. Ejupi je nestao iz Bondstila najčuvanije baze u Evropi, a Ramadani je pobegao iz Skoplja kada mu je javljeno da će iz kućnog pritvora biti vraćen u zatvor. Zajedničko im je što su ubijali Srbe, što za to nisu kažnjeni i što su nestali u prisustvu vlasti.

Severni Makedonci sačuvajte to što vam je ostalo od časti i recite da vas je sramota što ste ovo dopustili, da ste morali. Za Srbe nema pravde, a za Šiptare nema kazne. Srbi, šta vam nije jasno?", rekao je Vulin.

Podsetimo, bivši pripadnik takozvane OVK Bljerim Ramadani sa Kosova i Metohije, koji je uhapšen prošlog meseca u Severnoj Makedoniji po Interpolovoj poternici na zahtev Srbije, pobegao je iz kućnog pritvora iz kuće rođaka u toj zemlji.

Ramadani je uhapšen, na osnovu međunarodne Interpolove poternice koju je raspisala Srbija 17. jula na graničnom prelazu Jajince i sproveden u zatvor Šutka na ekstradicioni pritvor od 30 dana.

KIJEV TVRDI: Osvojeno 1150 kvadratnih kilometara - držimo 82 naselja!

Izvor: Sputnik.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA