Najnovije

Stižu pljuskovi i grmljavina: Od nedelje slabljenje toplotnog talasa

Do kraja sedmice veoma toplo sa maksimalnom temperaturom danas (16.08.) i sutra (17.08.) od 37 do 41 stepeni Celzijusovih, a u nedelju (18.08.) od 33 do 38 stepeni

U toku popodneva u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije očekuje nas lokalna pojava pljuskova sa grmljavinom, najavio je Republički hidrometeorolški saveznik.

Kako dodaje, od nedelje slabljenje toplotnog talasa, ali uz povećanje nestablinosti.

Do kraja sedmice veoma toplo sa maksimalnom temperaturom danas (16.08.) i sutra (17.08.) od 37 do 41 stepeni Celzijusovih, a u nedelju (18.08.) od 33 do 38 stepeni. U većini mesta će biti pretežno sunčano, a uz lokalni razvoj oblačnosti očekuju se i kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, koji će biti češći drugog dana vikenda.

Od početka naredne sedmice promenljivo i još nestabilnije uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i pojavu pljuskova i grmljavina, koji će lokalno biti izraženiji (iznad 20 mm za kratko vreme) uz grad i pojačan vetar.

Maksimalna temperatura u manjem padu, ali će biti sparno i dalje toplo - kretaće se u intervalu od 29 stepeni na severu i zapadu do 36  stepeni na jugu i istoku.

NEVEROVATNA SCENA NA KURSKOM PRAVCU! Kolona ukrajinskih vojnika se predaje (VIDEO)

Izvor: Tanjug.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA