Najnovije

PIJANA UDARILA DEVOJČICU NA SRED PEŠAČKOG: Šta se dešava sa Ninom Kovačevića sa Pinka

Istraga protiv producentkinje TV Pink, Nine Kovačević, koja je 27. juna izazvala saobraćajnu nesreću u Ulici Vojvode Stepe u Beogradu, u kojoj je na pešačkom prelazu povredila devojčicu staru 15 godina, još uvek traje.

Prema podacima sa portala Nova.rs, trenutno se vrši saobraćajno-tehničko veštačenje vozila, a Kovačevićevoj je produžen pritvor. Devojčica koja je teško povređena takođe je saslušana u svojstvu svedoka.

Kovačevićeva je uhapšena jer je u trenutku udesa vozila pod uticajem alkohola (preko 1 promil), što je kvalifikovano kao saobraćajna nesreća sa umišljajem. Ona se već nalazi pod istragom zbog brojnih saobraćajnih prekršaja u prošlosti, sa više osuđujućih presuda zbog prebrze vožnje i drugih prekršaja.

Tužilaštvo je navelo da razlika u rezultatima testova alkohola (1,5 promila prema policiji i 1,02 prema tužilaštvu) neće uticati na njenu krivičnu odgovornost.

Pijana udarila devojčicu na pešačkom

Nesreća u kojoj je devojčica povređena, podsećanja radi, dogodila se 26. juna na Voždovcu, kada je, dok je prelazila ulicu na pešačkom prelazu, na nju svojim automobilom naletela osumnjičena Nina Kovačević. Imajući u vidu da je Kovačevićeva vozila pod dejstvom alkohola, te da je devojčicu udarila na obeleženom prelazu, na teret joj se stavlja da je saobraćajnu nezgodu izazvala sa umišljajem. Policija je protiv nje podnela prijavu zbog sumnje da je izvršila teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

RUSKA ARMIJA ZAUZELA 105.5 KVADRATNIH METARA: Veliki napredak ka cilju za samo šest dana

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA