Najnovije

ŠTA JE TO DANAS PUTIN DOGOVORIO U AZERBEJDŽANU? Dolazi do neminovnih velikih promena

Sastanak koji se desio u Bakuu je jako važan u svakom smislu te reči.

Otkrivamo šta je tamo dogovoreno. 

Putin i Alijev su nakon svog sastanka potpisali niz zajedničkih dokumenata, što ukazuje na jačanje saradnje između Rusije i Azerbejdžana u različitim oblastima.

Rusija odbija pregovore sa Ukrajinom: Predsednik Rusije, Vladimir Putin, preko ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova, jasno je rekao da nakon napada Ukrajine na Kursku oblast, nema prostora za pregovore sa Kijevom. Lavrov je istovremeno demantovao glasine o bilo kakvim kontaktima za moguće pregovore.

Danska odobrava korišćenje svog oružja na teritoriji Rusije: Danski ministar spoljnih poslova izjavio je da Ukrajina ima pravo da koristi dansko oružje u napadima na Rusiju, što pokazuje dalje podržavanje Ukrajine u njenim ratnim naporima.

Sankcije protiv britanskih analitičara: Moskva je uvela sankcije protiv predstavnika britanskih analitičkih centara i konsultantskih agencija zbog njihove „neprijateljske politike“ prema Rusiji.

Istraživanje eksplozija na Severnom toku: Nemačka tvrdi da razmenjuje informacije sa Rusijom u vezi sa eksplozijama na gasovodu „Severni tok“, ali se preliminarni rezultati istrage još uvek ne objavljuju javno.

Mere protiv zapadnih novinara: Marija Zaharova, portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije, izjavila je da Rusija beleži sve slučajeve nezakonitog ulaska zapadnih novinara na teritoriju zemlje i da će protiv prekršilaca biti preduzete mere.

Nestanak multimilionera Majka Linča: Majk Linč, britanski multimilioner poznat kao "britanski Bil Gejts", nestao je nakon što je jahta na kojoj se nalazio potonula kod obala Sicilije. Zapadni mediji su preneli ovu vest, ali detalji još uvek nisu potpuno razjašnjeni.

ZELENSKI SKROZ SKRENUO SA UMA: Ovo je razlog napada na Kursku oblast, obrušio se i na zapad

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA