Najnovije

AMERIČKO LUDILO U SRPSKOJ: Prozivaju Dodika heštegom "gde su pare!?"

Ambasada SAD objavila je novu provokaciju s ponovljenim pitanjem: "Gde su pare" i tvrdnjom da predsednik Republike Srpske Milorad Dodik manipuliše državnim novcem.
Dodik

Dodik

Ovog puta osvrnuli su se na kupovinu zgrade novog sedišta Uprave za indirektno oporezivanje u Banjaluci, što je predviđeno državnim budžetom, konstatujući da je projekat pet puta raspisan na tenderu, tako da je ostala samo jedna kompanija za sklapanje ugovora.

"Ko će u Dodikovom krugu imati koristi od ovog sumnjivog procesa? Ova vrsta korupcije ima realnu cenu za stanovnike u RS i širom BiH", poručili su iz Ambasade SAD u BiH na Iksu.

Koristeći hašteg #WhereIsTheMoney (gde su pare), američka ambasada je i ranije insinuirala da predsednik Srpske vodi sumnjive poslove, odnosno da njegov porodični biznis ima povlašećni status na tenderima u RS.

Reagujući na prethodne objave Dodik je konstatovao da je američki ambasador u Sarajevu Majkl Marfi "osmi putnik" koji je posle "još jedne neslavne diplomatske epizode na Balkanu stekao reputaciju neuspešnog i nepoštovanog ambasadora".

Pročitajte OVDE o manipulaciji idejom referenduma od strane vladajuće koalicije

Izvor: RT Balkan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA