Najnovije

Pešić digao glas protiv Stankovića: „Drzak i bezobrazan“

Aleksandar Pešić, napadač Ferencvaroša, koji će u plej-ofu Lige konferencije igrati protiv Borca iz Banjaluke, digao je glas u intervjuu za „Glas srpske“ protiv Dejana Stankovića, za kog je rekao da je drzak i bezobrazan.

U opširnom intervjuu za „Glas Srpske“, bivši napadač Crvene zvezde koji trenutno predvodi napad mađarskog šampiona, gde je upravo i sarađivao sa Dejanom Stankovićem, otkrio je detalje svojevremenog sukoba i suspenzije.

Prethodne sezone Aleksandar Šilja Pešić bio je suspendovan, Stanković ga je odstranio iz ekipe, a on je rešio sada da progovori o tome.

„Kada sam došao u Ferencvaroš, imao sam peh sa povredom, bio sam tri, četiri meseca aut. Vratio sam se iz toga, igrao sam dobro i posle je došao taj sukob sa Dejanom Stankovićem, gde me je čovek suspendovao iz ne znam kog razloga. Zna on da bude drzak i bezobrazan na rečima, a kada se njemu odgovori, onda dođe do problema. I, najlakše je bilo mene da suspenduje. Bukvalno sam dva i po, tri meseca trenirao sam, sa strane.

Čak nije želeo ni golmana da mi da, da radim završnicu, nego sam trenirao sam sa strane... Svi u kulbu znaju kako sam trenirao, da sam bukvalno saki dan bio na maksimumu i gledao, ako nisam mogao da radim sa ekipom da ojačam telo i da ispravim neke mane. Klub je bio stvarno korektan prema meni. Sa klubom nisam imao nikakav problem. Da, bilo je još igrača koji su bili sklonjeni iz ne znam kog razloga. Dejan najbolje zna.

I ti momci morali su da igraju ove poslednje utakmice i to se videlo na terenu“, rekao je za „Glas Srpske“ Aleksandar Pešić, čije reči su odjeknule jako u srpskim medijima.

Izvor: Sputnikportal.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA