Najnovije

Preteće poruke službenicima Vlade Srpske stigle iz Prištine, cilj - izazivanje panike

Preteća poruka koja je stigla na mejl adrese više službenika Vlade Republike Srpske predstavlja deo scenarija prema Srpskoj i paket pritisaka koji treba da izazove „paniku“, izjavio je danas premijer Srpske Radovan Višković.

Višković je istakao da je operater sa kojeg je stigla poruka nemački, a da je poruka došla iz Prištine.

„Naše službe rade svoj deo posla, a oni koji su dobili te poruke ne obaziru se previše na to. Nije to jedini slučaj. Ovo je nešto što je usmereno prema Srpskoj, a to je taj scenario koji se kreira u Ambasadi SAD u Sarajevu gde naprosto imate orkestrirane sve te napade. Mislim da je i ta poruka paket tih napada u suštini“, rekao je Višković za RTRS.

Višković je pozvao ljude u Srpskoj da veruju svojim institucijama jer jedino one mogu da garantuju bezbednost građanima na ovim prostorima.
„Imamo zaista stručnu, dobru ekipu u Ministarstvu unutrašnjih poslova i mi ćemo i ovo dešifrovati. Sigurno je da će naš MUP dešifrovati sve te ljude. To smo radili i u prethodnom periodu. Mogli ste medijski da propratite danas kako pojedini opozicionari u Srpskoj već očekuju neke vanredne izbore, suđenje predsedniku Srpske treba da bude ubrzano i okončano i da se u tom paketu na neku način rešavaju pitanja koja ne mogu da se reše na jedan legalan način, a to je na izborima“, poručio je Višković.

Višković je ocenio da je „ovo možda malo izmenjeni način obojenih revolucija koje se vode po čitavom svetu unazad svih ovih godina“.
Na mejl adrese više službenika Vlade Republike Srpske stigla je juče preteća poruka napisana na nemačkom jeziku, preneo je RTRS.
U poruci se službenicima preti ubistvom u roku od 24 sata.

DNJEPAR PREPUN TELA UKRAJINSKIH VOJNIKA: U vodi u Hersonu pronađena opasna bakterija

Izvor: Sputnikportal.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA