Najnovije

TRESE SE AMERIKA CELA: Mask ulazi u Trampov kabinet!?

Nakon što je kandidat za američkog predsednika Donald Tramp rekao da bi mogao da razmisli da vlasniku kompanije "Tesla" Ilonu Masku ponudi savetodavnu ulogu u njegovoj budućoj administraciji, oglasio se i sam milijarder.
Ilon Mask

Ilon Mask

"Voljan sam da služim", poručio je Maks s fotografijom sa govornice. Na govornici ispod Maska piše "Odeljenje za vladinu efikasnost", čiji akronim može da bude i znak za dogkoin, popularnu kriptovalutu koja je nastala kao internet mim.

Tramp je u ponedeljak spomenuo da će, ako bude izabran za predsednika razmotriti imenovanje Maska u svom kabinetu ili kao savetnika u administraciji.

Trampov komentar usledio je nakon njegove kritike poreskog kredita od 7.500 dolara za kupovinu električnih automobila, mere za koju je predložio da bi mogao da je ukine ako se vrati u Belu kuću.

"Poreski krediti i poreski podsticaji generalno nisu baš dobra stvar", rekao je Tramp posle predizbornog skupa u Pensilvaniji.

Upitan o mogućnosti imenovanja Maska za određenu funkciju u njegovo administraciji, Tramp je rekao: "On je veoma pametan momak, ja bih svakako to učinio".

Mask je otvoreno podržao republikanca u trci za novi predsednički mandat, a nedavno je uradio i intervju sa njim na društvenoj mreži Iks.

Podsećamo, tokom intervjua sa Trampom na mreži Iks, Mask je rekao da bi mogao pomoći na poslovima smanjenja troškova i da je otvoren da bude deo novog kabineta ukoliko Tramp odnese pobedu na predstojećim izborima.

Pogledajte OVDE udare ruske avijacije u Kurskoj oblasti

Izvor: Pravda / RT Balkan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA