Najnovije

Karlson: Američke vlasti više brinu o korumpiranim Ukrajincima nego o sopstvenom narodu

Nikada u istoriji Amerikanci nisu bili zaduženi kao danas, a sa druge strane troše novac širom sveta za razne poslove, primetio je bivši voditelj Foks njuza.

Poznati američki novinar Taker Karlson komentarisao je američka odvajanja namenjena Ukrajini.

"Američke vlasti više brinu o korumpiranim ukrajinskim zvaničnicima nego o sopstvenom narodu. Obični Amerikanci su primorani da rade više poslova da bi sastavili kraj s krajem. Ukupan iznos duga na njihovim kreditnim karticama u Sjedinjenim Državama već je premašio trilion dolara", kazao je Karlson.

On je primetio da je situacija toliko groteskna, da je teška za "varenje".

"Mi plaćamo garantovane penzije za ukrajinske birokrate koji rade za korumpiranu ukrajinsku vladu na čelu sa Zelenskim, neprijateljem hrišćanstva i američkih vrednosti. Plaćamo penzionere, plaćamo ukrajinskim zvaničnicima. Izgleda da mi plaćamo i subvencije malim preduzećima u Ukrajini da se ne zatvore. Toliko je groteskno, da je teško za stomak", kaže Karlson.

On je istakao da kada putuje Amerikom vidi da ljude koji žive u kućama čiji krovovi nisu pokrpljeni i da se jedva bore sa dugovima.

"Nikada u istoriji Amerikanci nisu bili zaduženi kao danas, a sa druge strane troše novac širom sveta za razne 'poslove'", naglasio je Karlson.

ŠTA SE TO SKRIVALO U VEZI BAJDENA? Sada je sve potpuno jasno

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA