Najnovije

FSB SPREČILA TERORISTIČKI NAPAD NA ŽELEZNICU: Uhapšen saradnik ukrajinskih službi

Osumnjičeni je okrivljen za veleizdaju i učešće u aktivnostima terorističke organizacije, za šta je maksimalna predvićena kazna doživotni zatvor.

Federalna služba bezbednosti (FSB) Rusije sprečila je pokušaj terorističkog napada na teritoriji Belgorodske oblasti, i uhapsila stanovnika Moskovske oblasti koji je podmetnuo eksplozivnu napravu u blizini železničkog relejnog ormarića, saopštila je pres-služba FSB, prenose "RIA Novosti".

"Osumnjičeni je preko mreže Telegram uspostavio tajnu komunikaciju sa pripadnikom ukrajinske službe bezbednosti koji se predstavio kao član paravojne formacije koja je u Rusiji označena kao teroristička organizacija. Po njegovom nalogu je nezakonito nabavio i podmetnuo eksplozivnu napravu pod objekat transportne infrastrukture", navodi se u saopštenju FSB-a.

Osumnjičeni je okrivljen za veleizdaju i učešće u aktivnostima terorističke organizacije", za šta je maksimalna zaprećena kazna doživotni zatvor.

Pres služba FSB-a je za "RIA Novosti" precizirala da je eksplozivna naprava pronađena u blizini železničkog relejnog ormarića.

ZELENSKI PREKO KURSKE OBLASTI IMA PLAN "B" - Najavio pobedu u ratu, plan predao Amerikancima

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA