Najnovije

Ilustrovana istorija Targarjena: "Zmajev uzlet - prvi tom" DŽordža R. R. Martina stigao u Srbiju

Novo iz Lagune.

Foto: Laguna

„Zmajev uzlet – prvi tom“ DŽordža R. R. Martina, raskošna istorija koja sadrži više od 150 novih ilustracija u boji, zadivljujući je uvod u kuću Targarjena, ikoničke porodice koja se nalazi u srcu popularnih HBO serija „Igra prestola“ i „Kuća zmaja“.

Stotinama godina Targarjeni su sedeli na Gvozdenom prestolu Vesterosa, dok su njihovi zmajevi vladali nebom. Pripovest o jedinoj porodici koja je preživela Propast Valirije jeste priča o komplikovanim političkim igrama, savezima i izdajama, o delima plemenitim i kukavičkim. Pripovedanje započeto u epskoj „Vatri i krvi“ DŽordža R. R. Martina u „Zmajevom uzletu“ vodi hroniku nastanka i uspona moći Targarjena u Vesterosu od Egonovog Osvajanja pa do kraja namesničke vladavine u ime Egona III Zmajoguba.

Oživljeni novim ilustracijama u ovom luksuznom izdanju pred nas stupaju Targarjeni i njihovi zmajevi. Ovo je obavezna literatura o najmoćnijoj porodici Sedam kraljevstava, kako za čitaoce koji su već dobro upoznati sa nasleđem Vesterosa, tako i za one koji su se s Targarjenima prvi put sreli gledajući „Kuću zmaja“.

„Zmajev uzlet – prvi tom“ možete nabaviti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari  i na sajtu.

 
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA