Najnovije

Opet je pao rekord, niko kao Novak: Rodžer, Rafa i ostali ni blizu, a on će da gazi do stotke!

Novak obara rekorde, pa mu smišljaju nove, tako to ide prethodnih godina. Nakon što je postao teniser sa najviše nedelja na prvom mestu ATP liste i sa najviše osvojenih grend slemova krenulo je da se kopa po knjigama ne bi li se još nešto izmislilo, a sada je ponovo ušao u istoriju. Nakon što je pobedom nad Raduom Albotom u prvom kolu Novak Đoković postao igrač sa najviše pobeda na "Artur Eš" stadionu u istoriji, sada je posle meča sa Laslom Đereom upisao 90. pobedu na US Openu! 

To znači da srpski teniser ima po bar 90 pobeda na svim grend slemovima i da je jedini takav u istoriji. Koliko je veliki njegov uspeh i koliko neverovatno dugo traje govori i podatak da niko drugi nema ni po 80 pobeda na grend slemovima. 

Od sva četiri velika turnira na US Openu je "najgori", ovo mu je "tek" 90. pobeda. U Australiji ima 94 pobede, što bi verovatno bilo blizu stotke da mu je dozvoljeno da igra pre nekoliko godina. Na Rolan Garosu je na 96 pobeda, a na Vimbldonu ima najviše, 97. 

Naredni meč na US Openu igraće sa jako nezgodnim Rusom koji nastupa za Australiju Aleksejom Popirinom, a tu će želeti da poboljša učinak na "Flešing Medouzu". Ako ovako nastavi sledeće sezone bi mogao da dođe do 100 pobeda na svim grend slemovima. 

"Na periferiji su primećeni i oni"! Ključni ukrajinski grad broji sate do odlučujuće bitke, na snazi dramatično naređenje!

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA