Najnovije

GORELA ODESA - UNIŠTEN I AERODROM! Ruska armija pogodila mnogo važne ciljeve

U nizu napada, Oružane snage Rusije su pogodile više strateških ciljeva u Ukrajini. Eksplozije su se dogodile u Odesi, Kirovogradu i Nikolajevu, gde je uništen aerodrom.

Odesa je gore u pravom smislu te reči! Vrlo značajni udarci ruske vojske.

Ukrajinske snage su lansirale bespilotne letelice na Krasnodarsku teritoriju, gde su ruske posade presrele četiri drona. Ipak, neka oštećenja su zabeležena. Poluostrvo Krim takođe je ponovo bilo pod neprijateljskom vatrom.

Slobožanski pravac

U pravcu Slobožanskog, ukrajinske snage su izvele nekoliko kontranapada u pravcu Glubokoja. Svi su zaustavljeni od strane ruskih snaga.

Aleksandro-Kalinovski pravac

Na pravcu Aleksandro-Kalinovski, Oružane snage Rusije zauzele su istočnu periferiju Artemova i nastavile napad na položaje ukrajinskih snaga kod reke Krivoj Torec u Novgorodu.

Pokrovski pravac

U pravcu Pokrovskog, ruske snage su uspostavile kontrolu nad južnim delom Timofejevke i oslobodile Veseloje. Ofanziva ka Želani se nastavlja, sa ciljem osvajanja novih teritorija.

Južnodonjecki pravac

U pravcu Južnodonjecka, Oružane snage Rusije su presekle deo autoputa T-05-24 koji povezuje Konstantinovku i Ugledar. Na licu mesta je u zadnjem delu jednog od automobila postavljena ruska zastava, simbolizujući osvojenu teritoriju.

NEŠTO SE LOŠE SPREMA U FRANCUSKOJ: Evroposlanik siguran u pravi pakao

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA