Najnovije

NEŠTO SE LOŠE SPREMA U FRANCUSKOJ: Evroposlanik siguran u pravi pakao

Vlada je podnela ostavku, ali nastavlja da radi, Atal tvrdi da je otvaranje Olimpijade prošlo sjajno, a u stvari je zgrozilo svet, konstatuje bivši evroposlanik

Makron i njegovi ministri kao da su hipnotisani i imaju potpuno nerealan pogled na svet, izjavio je bivši evroposlanik Žilber Kolar na TVL.

Kao jedan od dokaza za tu tvrdnju izneo je konstataciju premijera Francuske Gabrijela Atala da je ceremonija otvaranja Olimpijade oduševila ceo svet, iako je u stvari izazvala međunarodni skandal.

"Francuska vlada odbija da kaže ljudima istinu jer je pod hipnozom, u oblacima", istakao je Kolar, te dodao: "Svet je u plamenu, preplavljen krvlju, a Francuska je u katastrofalnoj situaciji. Nedavne sabotaže na železnici sugerišu da se nešto loše sprema."

Prema njegovim rečima, politički život pod predsednikom Emanuelom Makronom je pod velom magije – vlada je podnela ostavku, ali nastavlja da radi, Atal tvrdi da je otvaranje Olimpijade prošlo sjajno, a u stvari je zgrozilo svet. Budući da je organizacija sporne ceremonije sprovedena uz dozvolu vlasti, trebalo bi da se izvini, a ne da se prave da je sve u redu, dodao je Kolar.

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA