Najnovije

Novinari mu nisu znali ime, on razbio Karlosa Alkaraza: Hteo da se povuče, pa uzdrmao teniski vrh!

Prošao je mnogo toga u karijeri, a sada je uspeo da ostvari najveću pobedu!

Iskusni Holanđanin Botik van de Zandshulp je samo dve godine nakon što je novinarima u NJujorku morao da ponavlja svoje ime i da im objašnjava kako se zove pobedio Karlosa Alkaraza na US Openu! "Botik van de Zandshulp... Da malo je nezgodno to sa sh", rekao je 2022. holandski teniser, a sada je savladao nekadašnjeg broja jedan 6:1, 7:5, 6:4. 

Nakon što je sada savladao nekada najboljeg na svetu i finalistu Olimpijskih igara otkrio je da je pre samo nekoliko meseci razmišljao da završi karijeru! Dvadesetosmogodišnji Holanđanin je trenutno 74. na ATP listi što je daleko od 22. mesta koje je držao 2022. godine. Znao je ranije da stigne i do četvrfinala u NJuujorku, ali su ga povrede naterale da razmišlja da li je vreme za kraj karijere. 

"Da, razmišljao sam o povlačenju, naravno zbog toga kako su se stvari odvijale. Povredio sam se prošle godine, još uvek imam probleme zbog te povrede. Nastavio sam da igram sa bolom i bilo je šanse da prestane. Naravno da sam dao sebi rok do kraja godine da vidim kako sve napreduje, ali ozbiljno sam razmišljao da se povučem", rekao je Van de Zandshulp.

SLOM OSU U KARLOVKI: Još jedna ruska zastava se pobednički vijori! (VIDEO / MAPA SUKOBA)

Izvor: Mondo

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA