Najnovije

RUSI PUSTILI VIŠECEVNI BACAČ RAKETA NA TEREN: Grmi sve, nebo kao vatromet, ukrajinsku armiju čeka pakao (VIDEO)

Višecevni bacač raketa „Grad“ aktivno učestvuje u vojnim operacijama, demonstrirajući svoju razornu moć i preciznost. NJegov rad stvara spektakl nalik na vatromet, osvetljavajući nebo iznad zone konflikta.

„Grad“ je poznat po svojoj sposobnosti da istovremeno ispaljuje veliki broj raketa, pokrivajući veliku površinu i nanoseći značajnu štetu neprijateljskim pozicijama. Ovaj višecevni bacač raketa je jedan od najefikasnijih sistema za podršku kopnenim snagama.

Tokom operacija, ispaljivanje raketa iz „Grada“ stvara scene nalik na vatromet, sa svetlosnim tragovima raketa koje se reflektuju na noćnom nebu. Ovaj vizuelni spektakl je ne samo impresivan, već i zastrašujući, jer predstavlja moćnu demonstraciju vatrene moći.

TZV. KOSOVSKI POLICAJAC NEMO GLEDA: Srbi sa zastavama slave Novakovu pobedu na Kosmetu (VIDEO)

U zoni specijalne vojne operacije, „Grad“ se koristi za uništavanje utvrđenih položaja, podršku napredovanju pešadije i ometanje neprijateljskih pokreta. NJegova mobilnost i brzina omogućavaju brzu reakciju i efikasno izvršavanje zadataka.

PEČURKA NAD NJUJORKOM! Eskplozija neviđenih razmera (VIDEO)

Korišćenje „Grada“ u specijalnim operacijama ističe važnost ovog oružja u modernom ratovanju. NJegova sposobnost da nanese brzu i razornu štetu čini ga ključnim elementom u borbenim strategijama.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA