Najnovije

DODIK O AMERIKANCIMA: Organizovano protiv Srpske

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je danas da republičke institucije funkcionišu bez problema, ali se suočavaju sa izazovima koje su plod delovanja SAD i njihovih predstavnika u BiH.

"Postoji organizovana, neobjavljena aktivnost SAD, sa namerom da onemogući rad institucija, a sve s ciljem da pokažu da je Republika Srpska navodno u problemu. Srpska funkcioniše bez problema, a u prilog tome ide i činjenica da će se penzije isplatiti i pre zakonskog roka", naveo je Dodik.

On je ukazao da bošnjački politički predstavnici pokušavaju da privatizuju institucije na nivou BiH tako što će objavljivati laži o Srpskoj.

"Vidljivo je da Amerikanci pokušavaju da izoluju Republiku Srpsku. Danas i ovih dana ministarstvo inostranih poslova poslalo je cirkularno pismo braneći poziciju nelegitimnog visokog predstavnika", istakao je Dodik uoči sastanka Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka.

Uprkos svemu, navodi Dodik, SNSD funkcioniše bez problema i blagovremeno odgovara izazovima.

"SNSD se redovno sastaje. Imali smo sastanak u Bijeljini i razgovaramo o svim temama. Ono što rade republičke institucije Funkcioniše u gradu i Banjaluka je prepoznatljiv grad po pitanju bezbednosti", istakao je Dodik, prenela je Srna.

Pročitajte OVDE o političkom haosu u Ukrajini 

Izvor: RT Balkan 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA