Najnovije

FSB SPREČILA TERORISTIČKI NAPAD U ZAPOROŽJU! Uhapšen ukrajinski agent

Prilikom pretresa kuće, službenici FSB-a pronašli su eksploziv TNT i heksogen, kao i komponente za pravljenje bombe kućne izrade.

U Zaporoškoj oblasti priveden je ruski državljanin koji je po instrukcijama ukrajinskih specijalnih službi planirao teroristički napad na zvaničnike regionalne administracije, saopštili su iz FSB-a.

Kako je saopštila obaveštajna služba, čovek je samoinicijativno prikupljao informacije o zvaničnicima regionalne vojno-civilne administracije i prosleđivao ih ukrajinskim nalogodavcima preko Telegrama i Trima.

"Po uputstvu Glavne obaveštajne uprave Ministarstva odbrane Ukrajine, saučesnik terorista je izvršio pokušaj terorističkog akta postavljanjem improvizovane eksplozivne naprave", navodi se u saopštenju.

Prilikom pretresa njegove kuće, službenici FSB-a pronašli su eksploziv TNT i heksogen, kao i komponente za pravljenje bombe kućne izrade.

Istražno odeljenje Zaporožskog odeljenja FSB-a otvorilo je dva krivična slučaja - priprema za teroristički napad i nelegalne proizvodnje eksploziva.

KADIROV: Zelenski je dužan da klekne pred Ukrajincima i da im se izvini, a potom - i Rusiji

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA